Over Woosh Handmade

Ontstaan  

Mijn naam is Karin (33 jaar), ik ben de eigenaar en bedenker van Woosh Handmade. Woosh Handmade is in maart 2023 gestart nadat ik de vraag kreeg van vrienden en collega's of ik ook oorbellen voor hen kon maken. En zo geschiedde... Dit heeft ertoe geleid dat ik heb besloten een webshop te openen om mijn producten toegankelijk te maken voor een breder publiek.

Over mij

Van kinds af aan ben ik altijd aan het knutselen geweest. Vanaf dat ik 6 jaar oud begon ik met kaarten maken, origami en sieraden maken. In de tussentijd zijn er heel wat creatieve hobby's gepasseerd, maar creëren heeft altijd in mij gezeten. Naast het maken van sieraden vind ik naaien ook erg leuk. Van kleding tot knuffels tot tasjes en haarbanden. Wie weet dat ik hiermee in de toekomst mijn collectie zal uitbreiden...

Woosh Handmade biedt een verscheidenheid aan kleurrijke ontwerpen. Ik heb niet één signature style, omdat ik gewoonweg heel veel dingen mooi vind. Belangrijk is dat ik blij word van wat ik zie en ik hoop dat dit ook voor jullie geldt!

Missie

Kleur brengen in je garderobe doormiddel van handgemaakte designs.

Het is mijn passie om dingen te creëren die jou mooi en zelfverzekerd laten voelen.

Visie

Mensen laten stralen door het dragen van mijn unieke designs en hen inspireren om hun authentieke zelf te zijn.

Waarden

  • Authenticiteit
  • Inclusiviteit
  • Integriteit
  • Vriendelijkheid
  • Positiviteit